بصیرت افزایی و تعامل

بصیرت خواص جامعه

بصیرت افزایی و تعامل

بصیرت خواص جامعه

بصیرت افزایی و تعامل
این وبلاگ در راستای بصیرت بخشی به افراد جامعه است.
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220)
امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
نداشتن بصیرت مثل نداشتن چشم است؛ راه را انسان نمی‌بیند. بله، عزم هم دارید، اراده هم دارید، اما نمی‌دانید کجا باید بروید. (۹۲/۱۰/۱۹)

تعریفی بسیار زیبا از بصیرت :
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ.
آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ:
ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟
ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ...
آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ:
ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ:
مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد...
ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی

توافق هسته‌ای با گروه 1+5 جدیدترین و کم‌سابقه‌ترین موضوع اضافه‌شده به فهرست رقابت تبلیغاتی نامزدهای دو حزب اصلی آمریکا، یعنی دموکرات و جمهوریخواه است. تربیت عمومی جامعه آمریکا به‌گونه‌ای است که مردم را از سیاست‌ورزی دور و به منافع شخصی حساس می‌کند و به همین‌سبب سیاست خارجی آمریکا همیشه کمترین تأثیر را در انتخابات مردم آمریکا داشته، مگر موارد استثنایی که خارج از رویه انتخاب مردم بوده است. به نظر می‌رسد، طولانی‌شدن مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه 1+5 یا دقیق‌تر با آمریکا و رویکرد نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه به استفاده تبلیغاتی از آن سبب شود که این موضوع یکی از استثنائات سیاست خارجی آمریکا شود که مردم در رأی‌دادن به آن توجه می‌کنند.

Description: 6نامزدهای دو حزب یادشده با درک اهمیت بحث مذاکرات و ظرفیت مناسب آن برای استفاده در تبلیغات انتخاباتی با دو نگاه متضاد به آن روی آورده‌اند. نامزدهای حزب دموکرات با رعایت نکاتی که بتواند تبلیغات منفی رقبای جمهوریخواه را خنثی کند، مذاکرات را دستاورد بزرگ سیاست خارجی آمریکا در دوره حاضر معرفی می‌کنند و نامزدهای حزب جمهوریخواه نیز با عبارت‌های بسیار تند، آن را ضعیف‌ترین اقدام سیاست خارجی تاریخ آمریکا می‌دانند. زمان باقی‌مانده پانزده‌ماهه تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و نامشخص‌بودن سرنوشت برجام، فرصت مناسبی برای دو طرف است تا از این موضوع برای پیروزی در انتخابات استفاده کنند. در این میان موضوع مهم ارتباط دیدگاه تبلیغاتی دوحزب آمریکایی با فهم ایرانیان از محتوای توافقنامه است که باید مراقب بود، نه تعریف‌های مبالغه‌آمیز کاخ سفید و نامزدهای حزب دموکرات و نه مخالفت‌های مبالغه‌آمیز جمهوریخواهان، نگاه ایرانیان را از واقعیت محتوا بازبدارد و با عینک هریک از این دو حزب که کاملاً تبلیغاتی و منفعت‌طلبانه، است به این محتوا بنگرند و براساس‌آن داوری کنند. برداشت و نگاه ایرانی به محتوا باید مستقل و به‌دور از تأثیرپذیری باشد؛ زیرا شاید لازم باشد در زمانی تصمیم تعیین‌کننده بگیرد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۶
رهرو ولایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی