اخبار کوتاه 6
اخبار کوتاه
* روزنامه شرق در همنوایی تازه با رژیم صهیونیستی، تلاش کرده است در قالب یک گفتوگو به اثبات افسانه هولوکاست بپردازد. این روزنامه در این راستا به سراغ نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی رفته و از وی پرسیده است: «از موضوعات مورد بحث در عرصه سیاست خارجی ایران، مسئله «هولوکاست» است، نگاه شما به این مسئله چگونه است؟» و از زبان وی مینویسد: «اولاً هولوکاست یک نسلکشی غیرقابل انکار است، شککردن به هولوکاست مثل شککردن به بدیهیترین اتفاقات در تاریخ است، هنوز پیرمردها و پیرزنهایی که در نوبت ورود به اتاق گاز برای کشتار توسط هیتلر بودند، زنده هستند. هنوز اردوگاههایی که در آن، اتاقهای گاز وجود داشته، کورههایی که برای ازبینبردن جنازه قربانیان وجود داشته و حتی کفشهای قربانیان هولوکاست در موزهها وجود دارد. وجود مقبره ۴۰ یهودی لهستانی در گورستان کلیمیان تهران اگر نشانه این نیست که زمانی یهودیان لهستانی تحت فشار بودند و به ایران پناه آوردند، نشانه چیست؟! قضاوت در مورد یک مسئله تاریخی کار مورخان است، اما من فکر نمیکنم هیچ استدلال متقنی برای عدم وجود هولوکاست وجود داشته باشد.
اخبار و تحلیلها: فارغ از مسائل جزئی بحث هولوکاست، مدعیان آن باید پاسخ دهند که اگر وجود هولوکاست قطعی است، چرا غرب با همه ادعاهایش بررسی صحت و سقم این موضوع حداقل تردیدآمیز را ممنوع کرده است؟!
* در گفتوگوی وزیر کشور دولت اصلاحات با یک روزنامه با تیتر «رقیب از ما وحشت دارد»، حدود سی بار به کلمه «حذف» اشاره شده است. در بخش پایانی این مصاحبه، موسوی لاری پس از مرور سوابق جناح مقابل در تلاش برای حذف اصلاحطلبان، با لحنی تهدیدآمیز گفته است: اصولگرایان خردورز باید خرج خود را از تازه به دورانرسیدهها جدا کنند. این افراد به دنبال این هستند که گفتمان حذف و طرد و قیچیکردن را دوباره در جامعه پررنگ کنند. اصولگرایان اگر بخواهند همچنان بر طبل فشار و اجبار بکوبند و دنبال حذف رقبای سیاسی خود باشند، برای آنها اتفاقاتی خیلی تندتر از ٧۶ و ٩٢ رخ خواهد داد!
* هرچند هنوز بیش از ده ماه به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی فرصت باقی است؛ ولی مدتهاست که برخی از کاندیداهای احتمالی انتخابات آینده در بوشهر، فعالیتهای انتخاباتی خود را آغاز کردهاند. فعالیت اصلاحطلبان با برگزاری محافل سیاسی شبانه با حضور مهرههای تندرو این جریان در مرکز استان بوشهر و همچنین در روستاها و بخشهای مختلف استان گزارش شده است. از مهمترین صحبتها و راهبردهایی که در این جلسات مطرح میشود، تأکید بر رهبری خاتمی برای جریان اصلاحطلب است.
* احمد شیرزاد، فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با خبرگزاری آریا درباره ائتلاف علی لاریجانی و روحانی برای انتخابات مجلس دهم، گفت: آقای لاریجانی جزء اصولگرایان سنتی محسوب میشوند؛ بنابراین هرچند نسبت به دولت مواضع معتدلتری دارند، اینکه آقای روحانی به مجموعه آقای لاریجانی نسبت به اصلاحطلبان و آقای هاشمی نزدیکتر باشد، دور از ذهن است. وی افزود: بهطور حتم همکاری جریان آقای روحانی با جریان آقای لاریجانی به نفع کشور خواهد بود؛ اما بنده باور ندارم که ائتلاف کامل این دو جریان سیاسی کاملاً امکانپذیر باشد؛ چراکه در مسائلی، چون استیضاح وزیر علوم، آقای لاریجانی و جریان ایشان که اصولگرایان سنتی هم بودند، با دولت هماهنگ عمل نکردند؛ لذا موارد متعددی میتوان یافت که نشان میدهد، دیدگاه این جریان به دولت نزدیک نیست.
* وبگاه کانادایی «گلوبال ریسرچ» با اشاره به تهدیدات هر از گاه آمریکاییها علیه ایران و واکنش مردم ایران درصورت حمله نظامی آمریکا و متحدینش نوشت: آمریکا و «صدام حسین» رئیسجمهور اسبق عراق در جریان تهاجم دهه 80 میلادی فکر میکردند، ایران بهدلیل وقوع انقلاب ضعیف شده است؛ اما بعد از چند هفته بیش از یکصد هزار داوطلب تنها از خوزستان به نبرد علیه عراق شتافتند. این تهاجم، ایران را مستحکمتر کرد. مردم ایران اصولاً افرادی هستند که در اینگونه مواقع متحدتر خواهند شد و این مهم در دهه 80 میلادی ثابت شد. حال باید پرسید چه شده است که واشنگتن فکر میکند با حمایت عربستان سعودی و اسرائیل بر ایران غلبه کند؟