بصیرت افزایی و تعامل

بصیرت خواص جامعه

بصیرت افزایی و تعامل

بصیرت خواص جامعه

بصیرت افزایی و تعامل
این وبلاگ در راستای بصیرت بخشی به افراد جامعه است.
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220)
امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
نداشتن بصیرت مثل نداشتن چشم است؛ راه را انسان نمی‌بیند. بله، عزم هم دارید، اراده هم دارید، اما نمی‌دانید کجا باید بروید. (۹۲/۱۰/۱۹)

تعریفی بسیار زیبا از بصیرت :
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ.
آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ:
ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟
ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ...
آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ:
ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ:
مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد...
ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی

بسم ربّ الشهداء

( تحلیل نتیجه مذاکرات با شیطان بزرگ )

رهبری : غربی ها دنبال به زانو در آوردن نظام ،نه تعامل با آن !/

از رأس اموری مجلس تا تحقیر آن ، با تعطیلی اصل 77 قانون اساسی !

 

مردم و نمایندگانی که از بقال دوره قاجار نامحرم ترند !

در ماجرای اولتیماتوم روس به ایران و برخورد مرحوم شهید مدرّس با آن ، آورده اند که ایشان در راه بازگشت از مجلس ، برای تهیه ماست به بقّالی محل مراجعه کرد  ، و حین اینکه بغّال ظرفش را از تغار ماست پر می کرد ، شهید مدرس این مجتهد سیاستمدار  به توضیح وقایع آنروز مجلس برای « مشهدی عبدالکریم بقّال » می پرداخت :

« با قبول اولتیماتوم روس ها مخالفت کردم و گفتم : حالا که بناست از بین برویم پس چرا با دست خودمان از بین بریم ؟! ، ما خواسته ی روسیه را امضا نمی کنیم و مجلس هم جرأت پیدا کرد و آن موضوع ردّ شد . »

 همراهان شهید مدرس به ایشان ایراد گرفتند که : سیاست مملکت به مشهدی عبدالکریم بقّال  چه دخلی دارد؟!

شهید مدرس فرمود : اینها موّکلین من هستند باید بدانند که در مجلس چه می گذرد و ما در آنجا چه می کنیم ؟! ( مردان علم در میدان عمل ص 291 )

این ماجرا مربوط به دوره نظام اسلامی نیست بلکه مربوط به دوره جهل زده ی قاجار و عصری است که فن آوری ارتباطات به این پیشرفتگی و گستردگی نبود !

رهبر معزز انقلاب پس از توافق اولیّه ژنو صریحاً فرمودند :

« ملّت باید بیدار باشد، بداند چه اتّفاقى دارد مى‌افتد [تا] بعضى از تبلیغاتچى‌هاى مواجب‌بگیر دشمن و بعضى از تبلیغاتچى‌هاى بى‌مزدومواجب - از روى ساده‌لوحى - نتوانند افکار عمومی را گمراه کنند... چشم‌وگوش‌ها را باز کنید. هر ملّتى با آگاهى، با هوشیارى، با بیدار ماندن و به خواب نرفتن، میتواند به اهداف والاى خود دست پیدا کند. » ( دیدار دانش اموزان 92/8/12 )

ولی حال گویا تکاثر ابزار رسانه ترفندی شده برای بیشتر ندانستن مردم و نظر سازی به جای ایشان ؟! به عنوان مثال اخیراً مردمی که مَحرمِ دانستن آنچه در  مذاکرات ژنو و وین می گذرد ، نیستند و فقط کلیّاتی به دور از واقعیّت ها را شنیده اند ، در سیما مورد نظر خواهی قرار گرفتند ؛ که نظرتان از تداوم توافق چیست ؟! و سرگردان مردم از هر در سخنی شنیده چه قضاوتی می توانند بکنند ، به خصوص وقتی مجریان نیز قبل از ضبط ، تقریرات مطلوب سازمانشان را برایشان هجّی می کنند ؟!

از چماق مجلس در رأس امور تا تعطیلی اصل 77 و تحقیر مجلس :

  صد افسوس که بیش از یکسال نه تنها مردم از مذاکرات و مفاد توافقات مسئولانشان با شیطان بزرگ بی خبرند ، بلکه درباره اتفاقی که علاوه بر پیشرفت هسته ای ، عزّت و استقلال و نقشمان در تحولات جهانی  و آینده انقلاب و نظام اسلامی در گروی آن است ، نمایندگان ملّت در مجلس هم محرم نمی باشند !

اصل 77 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به صراحت می گوید :

« عهدنامه ها ، مقاوله نامه ها ، قرار دادها و موافقت نامه های بین المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد . »

حال بگویید با نمایندگانی که به اقرار خودشان از مفاد مذاکرات و طرح های پیشنهادی مذاکره کنندگان ایران در ژنو و وین بی خبرند و به توجیه دانستن یک یا چند نماینده در رأس مجلس مابقی دستور سکوت گرفته اند ، چگونه می توان به اجرای این بند مهم قانون اساسی امیدوار بود ؟! و پذیرش توافقی که بارهای سنگین حقوقی و الزام آور به دنبال دارد ، بدون موافقت مجلس چه وجهه قانونی دارد ؟!

ظاهراً تأویل و  مصادره به مطلوب جمله « مجلس در رأس امور است ! » فقط برای تقابل با آن رئیس جمهور انقلابی بود و بس !

چه شد آن فریاد ها و « دو ، دو » کردن ها و نطق های آتشین و سوال از پرکارترین و انقلابی ترین رئیس جمهور ؟! حال می شه کسی تبیین کند تفاوت مجلس اصول گرا با مجلس اصلاح طلب در چیست ؟!

البته بعید است که صداهایی دردمند و وجدان های بیدار در مجلس نباشند ، ولی این اندک در شأن بزرگی و پاسداشت افتخارات ملّت ایران و دست آوردهای آن مرد نیست !

تحلیل محتوای بیانات اخیر رهبری :

آمریکا و غرب به دنبال به زانو درآوردن نظام نه تعامل با آن !

اطلاعات موثق و گزارش آژانس بین المللی هسته ای و سخنان کری و اوباما همگی از تعطیلی و عقب گرد هسته ای به ده سال گذشته حکایت دارد ، ولی فرمایش رهبری در بین علمای کشورهای اسلامی قابل تأمل است ! ایشان دراینباره فرمودند :

« در مسئله هسته ای،آمریکا و کشورهای استعمارگر اروپایی دور هم جمع شدند وهمه تلاششان را کردند که جمهوری اسلامی را به زانو دربیاورند اما نتوانستند و نخواهند توانست !»

( 93/9/4 دیدار با برخی از علمای اسلامی )

از چند بُعد می توان این سخن را بررسی کرد :

۱- رهبری بر خلاف دولت که به مذاکره خود با غرب و آمریکا « نام تعامل سازنده » گذاشته است ، طرف غربی را در تلاش برای به زانو درآوردن ایران دانسته و اذهان عمومی را از غفلت آلودگی نسبت به مذاکرات بر حذر داشته اند !

۲-  با توجه به  اظهارات رهبری در دیدار با مسئولان سیاست خارجی که گفتند :

« این کار ( مذاکره با آمریکا ) ما را در افکار عمومی و ملت ها و دولت ها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان ، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دوگانگی جلوه می دهند . »

( 93/5/22 )

بنابر این ایشان برای تقابل با تبلیغات سهمگین شیطان بزرگ پس از یکسال مذاکرات بی فایده ، در دیدار برخی از علمای جهان اسلام این موضع را گرفتند تا حداقل نظر خود را صریح اعلام کرده باشند !

3 - بنابر گرارش آمانو ( آژانس انرژی هسته ای ) ایران به تمام تعهدات توقف غنی سازی ها در فردو و نطنز و اکسید اورانیوم های ۲۰ درصد و تغییر کاربری آب سنگین اراک عمل کرده است ٬ و این یعنی ناکارآمد کردن صنعت هسته ای کشور که هر دقیقه تعلیق آن برابر با خسارت های جبران ناپذیر انسانی و مادی و معنوی است !

و چگونه دولتی که تعطیلی یک روز مدارس که بار مثبت فرهنگی برای جامعه دارد را مستلزم میلیاردها خسارت می داند ولی هزینه جبران ناپذیر عقبگرد و ایستایی هسته ای را برُد کشور دانسته ؟!

تمدید مذاکرات یا زمان خریدن برای تشدید تخاصم با نظام اسلامی :

این گفتار رهبری می تواند پرده نمایی از مصاف شدید ‌ولی سرد و نرم با دسیسه ی مکارانه شیطان بزرگ و ایّادی داخلیش باشد ، که این کارزار به خصوص در بخش اقتصاد و شبیه آنچه که شیاطین دو سال آخر  بر علیه دولت عدالت اجرا کردند  را تدارک می بینند تا به خیال خود مقاومت ایشان را خورد کنند !

بنابر این می شود پیش بینی کرد در این چند ماه که به بهانه ی توافق افزوده شده است ، مکر خاموش و منافقانه  و سیاست چند پهلو برای شکستن اراده رهبری بی سابقه خواهد شد چراکه عده ای در داخل به دنبال توافق به هرقیمتی هستند ، چنانچه در صحنه واقع تعلیق یا فعالیت حداقلی و نمایشی هسته ای و تعطیلی عملی فضانوردی و موشک دوربرد و  ... را شاهد هستیم !

هدف دشمن از توافق نهایی ؛ عدم تکرار حماسه هسته ای احمدی نژاد :

 اکنون دو طرف که تجربه ی توافق نامه سعد آباد را دارند و ترس خویش از بازگشت دکتر احمدی نژاد و فک دوباره پلمپ تأسیسات هسته ای را بارها ابراز کرده اند ، برای پر هزینه کردن تکرار حماسه ی هسته ای هشت سال دولت عدالت ، دنبال امضای توافقی چند ساله و الزام آور و تعهدی سنگین از طرف کشورمان هستند !

آمریکا که پس از سی و پنج سال توانسته در مذاکرات هسته ای مچ در مچ  بخشی از نظام بیاندازد و این پیروزی را مدیون تحریم ها می داند به راحتی حاضر به لغو تحریم ها نیست ، و همین حماقت آمریکا نیز فرصتی ایجاد کرده تا رهبری که از سخنان روز گذشته شان معلوم بود که حاضر به بازی به میل مذاکره کنندگان نیستند و به تصریح خودشان فقط برای اتمام حجت و روشنگری افکار عمومی به این تجربه تن داده اند به دنبال اینند تا این خباثت آمریکا را به فرصت همگرایی عمومی مردم و رسوایی سر پل های داخلی آن منجر کنند !

البته در این پیچ تاریخی خواص اکثراً خفته و مراکز مهمی مثل مجلس که تا پیش از این خود را رأس امور می دانستند باید وظیفه ی تاریخی خود را عمل کنند و اصل 77 را در باره هر توافقی که قرار است با شیطان انجام شود را عملی کرده ، تا در تاریخ ثبت شود این مجلس شریک این توافق هست یا خیر ؟ !

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۹/۱۳
رهرو ولایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی